Yenice İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen evrensel insan haklarına ve değerlerine saygılı bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktara bilen sorumluluk sahibi yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen yeniliğe ve değişime açık üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Derse Başlama: 08:50 Ders Bitiş: 14.30